Gå till innehåll

Fortsättningen från igår

Nu har vi sovit några timmar och är hungriga så snart ska vi leta på nått att äta.
När vi satt på flygplatsen i Chicago och väntade satt vi och spanade ut genom fönstren på trafiken och vet inte hur många limousiner man såg. Men det var säkert en som kom varje minut, både svarta och vita.

Vi fick hur som helst gå ombord på planet en halvtimme innan start och letade på våra platser som var nästan längst bak. Det startade som det skulle och vi kom till och med fram en halvtimme för tidigt nästan. Orlando flygplats var ju lite mindre än Chicago kan man säga och inte alls lika mycket folk. Tull behövde man inte heller gå igenom eftersom det redan var gjort så det var bara att kliva in utan att behöva visa nått pass alls.

Man fick åka ett minitåg från terminalen där vi landade till huvudbyggnaden där väskorna skulle komma och det gick bra att hitta våra väskor också. Sen var det dags för nästa uppdrag, att fixa en hyrbil. Vi gick ner en trappa och där fanns alla uthyrningsföretagen på rad så vi gick till det vi skulle och ställde oss i kö. Väl framme i disken lämnade vi våra papper och han babblade på ordentligt och frågade lite om olika bilmodeller. Det slutade med att vi fick en Chrysler Sebring convertible, alltså en cab hehe. Så idag får det bli cruisa runt utan tak 🙂

Hur som helst, vi fick ett papper och gick till en annan byggnad där alla bilar fanns och där var det bara att visa pappret för en och sen gå in och välja vilken bil man ville ha. Det fanns lite olika färger och vi valde en silver (blå eller grön fanns tyvärr inte). Sen var det bara att åka iväg, vilket inte var så bara för vi hittade inte nån utgång först utan fick åka runt nått varv först men till slut kom vi ut på vägarna och då kan man verkligen vara tacksam att man hade med en gps för annars hade vi nog fortfarande varit ute på vägarna. Det var väl ungefär nån mil till hotellet och på den sträckan var det tull 3 gånger så vi ska ställa in gpsen på att undvika vägar med tull i fortsättningen.

Vi kom fram till hotellet och fick checka in, rum 1652 blev det. Bar in väskorna och sen var det bara att försöka sova, vilket inte var så svårt när man var så trött.
Det var gårdagen det, idag får vi se vad som händer. Har inte så mycket bestämt just idag första dagen för man kommer nog vara lite trött. Så vi får se vad det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *