Gå till innehåll

Dag 2

Idag blev det gå upp lite senare än igår, vilket blev runt 9.00 eller 15.00 svensk tid. Bestämde oss att gå till Paradise cafe som är ett av hotellets matställen. Där åt vi continental breakfast som bestod av fil, olika grejer att ha i filen, bagels, olika sorters muffins med mera. Inte som svensk frukost direkt men det funkade ju.

Efter måltiden gick vi tillbaka till rummet och beslutade oss för att åka och shoppa loss på ett köpcentrum som heter Florida Mall i närheten. När vi lämnade rummet upptäckte vi just att det hade kommit en störtskur med regn och då gick vi tillbaka in och väntade en stund. Eftersom ”hurricane season” börjar den 1 juni och några månader framåt kan vädret här i Florida på sommaren bestå av korta regnskurar med åska. Men med tanke på hur varmt det är här nu så är det faktiskt skönt att det kommer lite regn mellan solen.

När regnet hade begett sig av gjorde vi ett nytt försök och nu kom vi iväg ordentligt. Vi ställde in gpsen att ta snabbaste vägen till destinationen men vi tänkte att vi skulle ta en annan väg för att se lite mer än bara motorvägen. Så vi hamnade på International Drive där det ligger mycket sevärdheter, bland annat Sea world och ett uppånervänt hus. Vi såg även en lustig gynnare utmed vägkanten som bara stog där med en skylt i handen och gjorde reklam för nått matställe som man skulle stanna till vid. Det finns folk till allt här borta.

Vi kom fram till köpcentret efter 25 minuter ungefär och hittade en parkeringsplats varefter vi gick in i den ganska stora byggnaden, som egentligen var många olika byggnader som satt ihop.

Först gick vi runt och tittade lite vad det fanns för ställen och sen tog vi varsin pizza slize. Återigen en nyttig måltid med andra ord. När vi var klara där gick vi in på Sears, Adidas, M&M world, Macys, Old navy, samt några andra mindre kända ställen.
Efter några timmars handlande blev det lite segt och vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet. Nu tog vi den andra vägen som var betydligt större och hade på några ställen fem filer att välja på. Gick lite snabbare också så vi var tillbaka efter ungefär 20 minuter. Såg på lite avstånd mörka moln och tänkte att det där var säkert ett nytt regn-/åskmoln, vilket stämde rätt bra för efter bara en stund när vi kommit in kom det in ett riktigt åskväder med blixtar och regn över oss.

Där är vi just nu och passar då på att uppdatera bloggen lite. Här kommer även lite bilder.

Chicago flygplats:

Här har vi vår hyrbil:

Florida Mall:

Min (Rios) nyöppnade butik 🙂

Tänkte vi skulle träffa på Ty Pennington här på Sears men han dök aldrig upp.

Det är inte bara fina bilar här. På vissa måste man knyta fast dörren med rep.

En del av dagens inköp på köpcentret. Behöver vi skriva vems sakerna är med tanke på färgen haha.

Ha det bra där hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *