Gå till innehåll

Framme i Orlando

Den här dagen bjöd på sovmorgon ända till 6.15, inte illa. Bara på med kläder och ner och äta frukost. Blev ungefär samma saker att äta som tidigare dagar.

Sen gick vi tillbaka till rummet för att packa ihop.

Runt 9 var vi klara och utcheckade och redo för avfärd till Orlando.

Det var lite kyligare ute idag, bara 15 grader på morgonen men det blev snabbt varmare.

Vi tog väg 95 en bit norrut och vid Melbourne svängde vi in på 192 och körde till Kissimmee där vi tog av på på 441 ca 10 km tills vi kom till Florida mall.

Mittemellan hotellet och Orlando så stannade vi till på toabesök på ett Racetrac som är en bensinstation med butik som säljer allt möjligt.

Nu hade klockan hunnit bli 12 så vi var hungriga och passade på att äta i food courten. Blev en burgare och kinamat den här gången.

Vi har pratat lite om att besöka Crayola Experience och det ligger precis bredvid mallen så vi gick dit efter lunchen.

Det fanns en hel del att göra där inne och det blev rätt hög ljudvolym från alla barn som härjade runt. Det blev ett par timmar innan vi lämnade stället och tittade in på M&M world där vi handlade lite godisar.

Sen blev dags att åka vidare till boendet för kommande vecka. En poolvilla som ligger i Tuscan Ridge ganska nära Disneys alla parker.Sen blev dags att åka vidare till boendet för kommande vecka. En poolvilla som ligger i Tuscan Ridge ganska nära Disneys alla parker.

Det stog på gpsen att det skulle ta ungefär en halvtimme men trafiken var helt sanslös så det tog nog dubbelt så lång tid. Vi åkte först väg I4 mot Tampa och sen svängde vi av till 192 som går förbi Disney och det verkar ha varit hur många som helst som skulle dit idag.

Såg även ett plan som skapade ordet Love uppe i luften, bra gjort.

Vi kom i alla fall äntligen fram runt 18. Efter att ha lastat in all packning i huset bytte vi om till badkläder och hoppade i poolen. Riktigt skönt.

Eftersom vi nu bor i ett hus så är det fixa egen frukost som gäller och då vi inte har nått till imorgon blev vi tvungna att åka iväg en tur på kvällen till närmaste Publix 5 km bort. När man ska betala där så står det en anställd och packar ner allting i påsarna så det slipper man själv. Och det blir många påsar. Vi handlade inte så värst mycket men det blev ändå 7 plastpåsar. Mycket miljövänligt.

Vi kom tillbaka till huset runt 21 så det blev lite sent för barnen ikväll. Men imorgon har vi inget planerat så då får vi ta det lugnt.

Skriv gärna en kommentar så vi får se hur många som är inne och läser den här resebloggen.

6 reaktioner på ”Framme i Orlando

 1. Micke & Elin

  Florida och parkerna skulle vi också vilja åka till med barnen, så det är kul att läsa om er resa!

  Svara
 2. Märta Roos

  Kul att följa er! Har varit i USA men inte i Florida, så det är lite extra intressant.
  Margareta följer er också.

  Svara
 3. Maria Hansen

  Jättekul att kunna se o läsa om ert härliga äventyr! Många o fina bilder o väldigt utförliga berättelser!
  Ha en bra fortsättning på resan!👍

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *