Gå till innehåll

På svensk mark

Det blev inte jättemycket sömn på planet så får se hur trött man kommer vara framåt kvällen.

Vi lyfte iaf från Miami lite för 17.00 och strax efteråt serverades middag som idag var köttgryta och klyftpotatis. Barnmåltiderna var pasta och kycklingbitar.

Efter maten försökte vi sova men det var som sagt inte så lätt att somna.

När det var en timme kvar fick vi lite frukost och sen började planet gå neråt.

06.50 landade vi på svensk mark igen.

Den här gången var planet nästan fullsatt. På ditresan fanns det ganska många lediga stolar så om man ville kunde man ta en egen rad. Men nu var det mer folk.

Vi väntade till de flesta hade gått av planet innan vi gick ut. Sen gick vi till en passkontroll och därefter till bagagebanden och väntade på våra väskor. De kom efter några minuter, och alla 4 väskorna var med.

Sen var det bara att gå ut till ankomsthallen där morfar Arne väntade på att få skjutsa tilbaka oss till Örebro. Innan vi lämnade tillbaka hyrbilen i Miami kollade jag på färddatorn. 1128 km hamnade den på, men då är inte allt med för missade att nollställa den första dagen så det är nog ett par mil till som ska till.

Har med oss massor med fina minnen från denna resa, och kul att det gick så bra för barnen på deras första flygresa. De vill redan tillbaka till Disney 😊

Borta bra men hemma bäst!

/Familjen Järlström (RiÅs IT)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *