Gå till innehåll

Dag 7 – lördag

Vi började dagen med att packa ihop våra saker och sen gå till receptionen och checka ut och fick lämna in våra väskor i ett rum. Sen gick vi till Subway för sista gången för att äta lite.Därefter gick vi och handlade lite souvernirer och sånt, 5 t-shirts för 10$ bland annat.

När klockan var ungefär 11.30 gick vi tillbaka till hotellet och fick våra väskor och en av väskbärarna på hotellet fixade en gul taxi. Hade ju inte provat det än så vi åkte från hotellet till Penn station. Inte så långt dit så det hade vi kunnat gå som vi gjorde när vi kom men nu vägde väskorna lite mer så passade på att testa taxi. Kul att åka även om det bara tog 10 minuter.

Sen köpte vi biljetter till flygplatsen och hoppade på ett tåg som gick 12.09. Efter ett tag var vi framme och där tog vi gratiståget till terminal B. Letade upp disken där man skulle checka in och ställde oss i kö. Det hade kommit några stycken före oss även fast vi tyckte vi var ute i god tid.

Efter en stund var det våran tur och vi lämnade väskorna och sen gick vi och åt lite och därefter gick vi till gaten och satte oss vid ett fönster och spanade ut på flygplanen som lyfte och landade.

Runt 16.30 var det dags att gå ombord och vi satt på samma plats som sist. Den här gången fick vi kycklinggryta och en kaka till efterrätt. Gott men inte så mycket. Lite sova blev det också men det var inte så lätt att somna.

Kl 7 landade vi på Arlanda och fick gå igenom ett passkontroll för att sen hämta väskorna på rullbandet. Karlskoga kom och hämtade oss och ca 10 var vi hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *