Gå till innehåll

Dag 4

Gårdagen tillbringade vi som sagt på Universal studios som är ett jättestort nöjesfält. Det består av just Universal Studios samt Islands of Adventures. Vi åkte så vi var där vid 9 när det öppnade. Där fick vi åka upp i ett parkeringshus och ställa bilen och sen gå mot ingången. Vi hade fixat biljetter på deras hemsida så det var bara att gå till en automat och hämta ut. Eftersom det är mycket folk under sommaren så valde vi att köpa Express pass-biljetter, vilket innebär att man slipper stå i vanliga kön och vänta utan man går till en annan ingång och slipper då stå och vänta i upp till 2 timmar som det visst kan ta ibland. Det kostade lite mer men det var det värt så man hann med båda parkerna på en dag.
Det blir för mycket att skriva om vi ska berätta alla attraktioner vi provade på så det får vi berätta när vi är hemma igen. Istället tar vi och visar lite bilder från dagen samt lite från dagen innan.
Idag ska vi lämna Orlando och åka söderut till Naples, vi får se när nästa inlägg blir.

Ingången till Kennedy Space Center:

Rymdfärjan som ska skjutas upp nästa vecka.

Universal Studios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *