Gå till innehåll

Dag 6

Ännu en dag i bilen. Efter uppvaknandet som skedde runt 9 tog vi oss ut i hettan och vandrade till Subway där det blev resans första sub. Äntligen, eller hur Päron haha.
Sen var det dags att checka ut och lämna Naples. Vi åkte på väg I40 som går från Naples till Miami men innan man kommer fram svängde vi av och körde mot Key West.

Vi stannade även till vid Everglades Safari Park, där vi tog en sväng i en airboat ut i träskmarkerna för att spana alligatorer bland annat. Vi spanade och spanade och till slut såg vi faktiskt några stycken och även några stora sköldpaddor som simmade runt under ytan. Turen varade ungefär 40 minuter och när vi var tillbaka var man helt genomblöt av svett. Men då var det ändå rätt skönt att veta att där hemma är det 12 grader och regn, haha smiley.

Vi tittade även på en liten show där en som jobbar där gick in och klappade och matade några alligatorer. Såg lite halvfarligt ut men han klarade sig utan att bli uppäten. Man kunde även få hålla i en liten baby-aligator om man ville, det hade varit rätt häftigt men det var en del folk som ville det så vi hoppade över det och fortsatte istället färden mot Key West. Efter en bit stannade vi på Wendys och åt fyrkantiga hamburgare, det var riktigt gott faktiskt. Sen tog det ungefär 3 timmar att köra över alla 42 broar innan vi var framme vid hotellet, Comfort Inn. Vi checkade in och fick vårat rum och lastade in väskorna.

Sen passade vi på att cabba ner taket och ta en sväng runt Key West. Stannade till vid en fin strand och gick ut på en lång brygga för att se solnedgången. Sen fortsatte vi cruisingen och körde tillbaka till hotellet.

Sov gott.

Några bilder från Everglades:

En strand på Key West. Ser väl helt ok ut?

Sen avslutar vi väl med en palm då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *