Gå till innehåll

Dag 8

Idag blir det inte så mycket text eftersom det inte hänt så jättemycket. Vi började med att äta på hotellet och sen checka ut. Därefter började vi åka över alla broar och sen styra vidare mot Fort Lauderdale. När man närmade sig Miami märkte man genast hur mycket trafik det är. På vissa ställen var det 6 filer att välja mellan på motorvägen.
När vi hittade hotellet fick vi vårt rum som ligger på våning 4, OCH har en balkong med utsikt mot havet, det ni!

Vi var rätt hungriga nu och tog en sväng med bilen för att leta på nått ställe. Ganska nära hotellet hittade vi ett ställe med thai-food. Där gick vi in och beställde varsin rätt som vi tog med oss till hotellet och åt. Smakade mycket bra.

Efter maten tog vi en sväng ner till stranden som ligger precis på andra sidan gatan. Sen var vi så trötta efter allt resande så vi tog det bara lugnt och slöade resten av kvällen. Det tar på krafterna att vara ute och se världen smiley

Imorgon har vi tänkt åka till ett av de största köpcentrumen i Florida, Sawgrass mill. Får vi se om man hittar nått intressant. Nu är det dags att sova här.

Vi vill gärna ha ännu mera kommentarer, antingen om ni undrar nått eller bara vill berätta hur fint väder det är hemma. Så ni som inte har skrivit något än, gör gärna det så blir vi glada smiley

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *