Gå till innehåll

Dag 9

Sådär då var det avklarat. Idag har vi haft en heldag på det enorma shoppingcentret Sawgrass Mills. Eftersom frukost inte ingick idag så började med att handla det på 7-eleven som ligger bredvid hotellet. Sen körde vi iväg bland alla bilar och de 6-filiga vägarna och kom efter ca 40 minuter fram till destinationen. Självklart körde vi med taket nere på väg dit smiley

Vi parkerade bilen och gick in. Klockan var ungefär 11 och 7 timmar senare + några dollar fattigare hade vi gått igenom nästan alla 350 butiker och kände att vi var färdigshoppade. Det fanns ett ”Food court” där det låg en massa matställen man kunde välja på och sen sätta sig nånstans i mitten där det var sittplatser. Som omväxling till skräpmaten valde vi idag kinamat, gott.

Innan vi skulle åka iväg kom det in ett riktigt åskväder över oss med jättemånga blixtar och ösregn. Som tur är försvinner det rätt snabbt igen. Tänk om det ändå kunde vara likadant i Sverige. Men eftersom vi tog med solen hit från Sverige så lovar vi att vi ska ta med den hem igen nästa vecka (bara den får plats i våra väskor bland alla shoppingfynd förstås)

Nu har klockan blivit 20.40 och om en stund sovdags. Vi får se när nästa inlägg kommer att bli, för imorron ska vi ju lämna in bilen och gå ombord på Majesty of the seas för en tredygnskryssning till Bahamas. Vet inte hur det är med uppkoppling på fartyget så om det är tyst från oss på några dagar så beror det på att vi antingen sitter i nån restaurang och äter oss proppmätta på all inclusive-maten eller så har vi gått iland på Bahamas och har det gott. På den här sidan finns det mer info om fartyget för den som vill veta mer.

Bensinen här i Florida kostar runt 2,7 dollar/gallon, vilket borde bli runt 5,6 kr/liter om en dollar kostar 8 kr. Så det är verkligen billigt mot hemma.

Ha det fint så länge.

Skor så långt ögat når:

Dagens inköp:

Sen avslutar vi med en bild från hotellbalkongen. Dock är det lite molnigt på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *