Gå till innehåll

Dag 14

Det första som stog på schemat idag efter frukost var Miami Seaquarium. Vi var där runt 10 ungefär och när vi kom in genom entren blev man fotograferad med en papegoja och en lång ödla (vet inte namnet på den). Vi gick runt där inne och såg på olika shower med delfiner, späckhuggare, sälar med mera. Häftigt att se alla konster dom har lärt sig.

Delfiner:

Späckhuggare:

Sälar (Mio, nu kommer sälen):

Efter några timmar där fortsatte vi till south beach där vi hittade en parkeringsplats och gick ut för att se stranden. Hade inte med några badkläder så det blev inget bada där men stranden var superfin och stor i alla fall. På väg tillbaka till bilen gick vi in i en affär med souvenirer och kollade lite.

Den långa och breda stranden på south beach:

Miami Ink:

Nu var vi hungriga och åkte därför och åt lite mat på Wendys och efter det tillbaka till hotellet för att slöa resten av kvällen.

Morgondagen kommer bli en transportdag då vi ska åka tillbaka till Orlando.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *