Gå till innehåll

Dag 15

Sista heldagen i Florida. Vi har precis ätit en fantastisk god middag på Applebea’s. Tidigare idag har vi mest suttit i bilen. När vi lämnade hotellet imorse stannade vi till på köpcentret Aventura mall som ligger 10 minuter från hotellet. Gick in en snabbis och tittade lite innan vi fortsätte färden mot Orlando. Vi åkte på vägen som heter Florida Turnpike, som är en betalväg där man får betala tull för att åka på men den är snabb så vi valde den.

Ungefär 3-4 timmar senare var vi framme vid hotellet som är samma som vi sov på dom första nätterna på vår resa. Den här gången fick vi rum 1452, och efter vi tagit in väskorna åkte vi till Applebea’s för att äta. Mycket gott som sagt. Nu är vi tillbaka på hotellet och resten av kvällen blir det slöa och ladda upp inför hemresan imorron.

Vi känner oss rätt klara med Florida nu, så det ska bli ganska skönt att komma hem igen. Fast solen och värmen kommer man ju sakna lite såklart.

Det här blir nog det sista inlägget innan vi har kommit hem, så nästa gång blir det hemifrån Sverige.

Ha det bra alla så syns vi snart!
(Vi har massor av foton och film att visa när vi kommit hem)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *