Gå till innehåll

Mot Florida!

05.30 ringde alarmet idag. När allt var inpackat gick vi ner och checkade ut och fick en frukostpåse med oss eftersom det öppnar 06.30 och det hinner vi inte med.

Efter några minuter var vi på stationen och letade på spår 2b. Där fick vi vänta 5-10 minuter innan tåget kom. Det tog ungefär 20 minuter tills vi var framme på Köpenhamns flygplats.

In och leta på incheckningsautomaterna. Det var visst nått strul med bokningen eftersom vi ska åka tillbaka till Arlanda och inte Köpenhamn så det stog som one way ticket. Men gick att checka in och lämna väskorna vid en bemannad disk. Dags för lite frukost. Vi satte oss och tog det vi fick med från hotellet och sen var det säkerhetskontroll och passkontroll.

Planet stog vid gate C32 så vi gick dit och satte oss och väntade på att få gå onbord.

Ungefär runt 9 fick vi gå ombord och efter lite förseningar var vi uppe i luften kvart i tio.

Maten bestod av kycklingfile med potatisgratäng eller en fiskmåltid och barnen fick köttbullar med mos.

Det var rätt segt att sitta stilla i planet i 10 timmar. Det blev film, musik, platta och vila tills det var dags för nedstigning.

Vi var bland de sista att gå av planet och mot passkontrollen. Det tog inte så lång tid att gå genom alla kontroller och så småningom var vi framme i ankomsthallen.

Dags att fixa hyrbil. Vi letade på Mia mover som kör mellan terminalerna och Rental car center. Där gick vi till Alamos disk och fick efter en stund en rejäl amerikansk suv, en Ford Explorer. Riktigt biffig bil med mycket utrymme.

Efter att vi lastat i alla väskor lämnade vi flygplatsområdet och körde mot hotellet. Jättemycket trafik i alla filer men som tur var hade vi inte så långt till hotellet. 5-10 minuter tog det och vi stannade till på ett BK på vägen för att få i oss lite. Så bra gick det alltså att undvika det stället haha. Har inte blivit så mycket mat idag, mest dryck. På planet blev det nog 4-5 flaskor vatten.

Hotellet heter Sleep inn miami airport och vi fick rum 326 på våning 3. Bilen parkerades bakom hotellet och all packning togs in på rummet och sen dags att soooova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *