Gå till innehåll

Shopping

Runt 04 startade dagen idag av att Isabelle vaknade och var hungrig, och då vaknade även storebror såklart. Frukostens tider är mellan 06 och 09 så det var bara att vänta. Plattan fick bli sällskap under 2 timmar.

Lite efter 06 gick vi ner och åt frukost. Det är ju inte så spännande saker att välja på här men det blev lite våfflor och mackor bland annat.

När vi var klara gick vi tillbaka till rummet för att vila lite. Utcheckning kl 12 så vi hade inte så bråttom att komma iväg.

Vi kände oss klara och ihoppackade runt 10.30 så då checkade vi ut och lastade in allt i bilen. Började bli lite hungriga så vi bestämde oss för att åka till sawgrass mills som har massa att välja på i matväg. Vi råkade svänga av en avfart för tidigt och fick åka en liten omväg innan vi var framme men så småningom var vi framme och parkerade.

Vi kom in direkt till ett av de food courts som finns och barnen ville ha… BK idag igen, vilken överraskning. Vi vuxna tog pasta chicken alfredo respektive nudlar med bl.a. räkor.

När vi hade blivit lite mättare gick vi och shoppade lite. Blev skor och kläder i diverse affärer. Mycket bra priser jämfört med hemma och många fina erbjudanden. T.ex i Reebok outlet hade de köp ett par skor och få ett par gratis. Så här blev det fynda två par för 70 dollars, vilket blir ca 630 kr. Svårt att ens få ett par såna hemma i Sverige för den summan.

Efter en stund blev det glasspaus och sen var vi rätt trötta i fötterna (framför allt barnen) så vi gick ut till bilen med alla påsar och körde iväg mot närmaste Publix som är ungefär som ett Ica maxi. Där handlade vi lite saker som vatten och frukt med mera.

Nästa stopp blev hotellet som tog ungefär 5 minuter att köra till där vi checkade vi in och fick rum 222.

Vi får se om vi orkar fixa nått mer att äta ikväll annars får nästa måltid bli morgondagens frukost. Sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *