Gå till innehåll

Dennys och packning

Lite efter 7 vaknade Theo idag och strax efter även Isabelle. De satte sig i soffan och spelade på plattan en stund innan vi åt frukost.

Det kom en gubbe sen som sköter om poolen i huset och fyllde på den med lite mer vatten och även gjorde rent botten med nån borste.

Då passade vi på att åka iväg och äta lunch, den här gången på Dennys som ligger 5-10 minuter från huset. Det blev hamburgare, lax och chicken nuggets.

Efter lunchen åkte vi till andra sidan gatan och Racetrac där vi tankade bilen lite så det räcker till morgondagens tripp till Miami. När det var klart gick vi in en sväng och spanade i varuhuset Target som låg nästan bredvid.


Sen blev det åka tillbaka till huset för att packa ihop allting igen så vi är redo att åka tidigt imorgon.

Kommer kännas lite sorgligt att lämna det här när vi har haft det så bra, men vi lär nog komma tillbaka till Florida så småningom. Alla är så artiga och trevliga här och frågar hur det står till. Inte så många i Sverige som gör det.

En annan sak vi har märkt är att det är ganska dyrt att handla vanlig mat här i affärerna. Även publix och walmart som hör till de billigare. Beror väl förstås på att dollarn är ganska hög just nu, mellan 9 och 9,5. För 10 år sen när vi var här låg den mellan 6 och 7 så då blir det ju ganska mycket skillnad. Men bensin och kläder är mycket billigare här i alla fall även fast dollarn står högt.

Vi får se när nästa inlägg kommer. Kanske hinner med att lägga in nått medans vi väntar på planet imorgon, annars får det bli när vi kommit hem igen.

2 reaktioner på ”Dennys och packning

  1. Maria Hansen

    Förstår att det måste kännas att packa ihop efter en så härlig o givande vistelse. Blir säkert ett nytt perspektiv på vardagen hemma. Ni har en del att smälta, hoppas den positiva känslan stannar länge! Skall bli jättekul att ses framöver o höra mer även om denna blog är jättebra!
    Välkomna hem till svensk vår! 🌞

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *