Gå till innehåll

Buffe och outlets

Den här förmiddagen var rätt lik gårdagens. Det kom lite regnstänk för första gången sen vi kom till Orlando och temperaturen var runt 20 grader. Som mest var det “bara” 24 grader idag. Men i morgon ska det bli varmare igen.

När klockan blivit 11 åkte vi iväg norrut i ca 20 minuter tills vi kom fram till en restaurang som heter Golden corral. Det är ett matställe som har buffe med massa saker att välja mellan. Och till dessert finns, förutom jättemånga bakelser, kakor och glass, även en chokladfontän där man kan stoppa in bland annat jordgubbar och marshmallows. Det tyckte barnen var gott och gick dit flera gånger.

Sen gick vi in i en gift shop som var precis bredvid och handlade lite souvenirer.

Nästa stopp blev ett par mil norrut till Orlando premium outlet där vi var kvar ett par timmar och spanade affärer, bland annat Gap outlet och Old navy outlet. Det blev handla lite kläder innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till huset. Som vanligt tusen bilar på väg dit så det tog sin lilla stund. Stannade till på ett Publix för att handla lite mer frukost till imorgon.

När vi kom tillbaka till huset blev det bara ta det lugnt.

Nu har vi bara en heldag kvar här i Orlando tyvärr. Hade gärna kunnat stanna en vecka till.

Några bilder från dagen kommer här..

 

4 reaktioner på ”Buffe och outlets

 1. Margareta Järlström

  Förstår att ni vill stanna längre. Men vilken toppensemester! Och att du Åsa mår så jättebra, fortsätt med det nu. Vi längtar efter er! Kramar.

  Svara
 2. Maria Hansen

  Kul med alla dessa affärer. Ja snart dags att komma hem till den svenska våren. Vi hade -4 nu på morgonen men solen skiner, samma sol som brukar skina på er. 😉 Ni är så välkomna hem när det är dags!

  Svara
 3. Arne Eriksson

  Ni får åka en annan gång och uppleva Orlando på nytt.
  Då har ni något att se fram emot.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *