Gå till innehåll

Dag 5 – torsdag

Vaknade 7.30 och gick till Subway för att äta en macka. Kl 9 var vi på Times square igen för att kolla biljetter. Såg inte så mycket folk och sen fick vi höra att dom öppnar 15 så då åkte vi ner till South street seaport där Tkts också har biljettluckor. Fick vänta en timme ungefär innan dom öppnade kl 11. Det fanns inga biljetter kvar till Mamma mia som vi hade tänkt se, så det fick bli Monte Pythons Spamalot istället. Kl 20 ikväll börjar det.

Gick in på New York Police Museeum och spanade lite. Sen gick vi in på ett cafe och köpte lite att dricka inna vi åkte till City hall park och satte oss en stund. Sen köpte vi målning av en som satt med nån slags sprayfärg. Riktigt snygga teckningar. Han frågade var vi kom från och när vi sa Sverige undrade han Göteborg eller Malmö, det var tydligen bara dom städerna han kände till där. Han var själv från London och hade varit i Sverige nån gång för ett tag sen.

Åkte tillbaka till hotellet sen för lite vila. Sen blev det gå och äta lite, BBQ chicken blev det på en restaurang i Macys. Jättemycket mat. Efter det gick vi och kollade lite kläder och så och sen var det dags för musikal. Den var rolig att se, ca 2 timmar var det. Efteråt tog vi lite kort på alla neonskyltarna där vi Times square innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *