Gå till innehåll

Dag 4 – onsdag

Idag gick vi ut runt 9 och letade på Europa cafe men det fanns inget vi ville ha där så vi gick till ett Subway istället. Sen tog vi oss till Times square för att köpa musikalbiljetter. När vi kom dit såg vi en kö som var hur lång som helst så där ville vi inte stå i flera timmar och vänta utan gick in på M&M och sen Toys r us.

Nu tog vi tunnelbana ner till södra Manhattan för att åka med gratisfärjan till Staten Island. Fick vänta 10 minuter ungefär innan vi kunde gå på och sen tog turen ca 20 minuter. Åkte ganska nära frihetsstatyn så man kunde ta lite bra kort.

När vi kom fram var alla tvugna att gå av men sen kunde man gå på igen direkt så vi var snart tillbaka på Manhattan igen. Idag var det inte lika jobbigt varmt ute som dom 2 senaste dagarna. Vi satte oss en stund i Battery park och kollade på folk och åt isglass.

Sen gick vi längs Broadway norrut och kollade en del affärer i SoHo och sen åkte vi tunnelbana tillbaks till hotellet och vilade en liten stund.

Efter detta var det dags att åka upp i Empire state building som är högsta byggnaden i New York nu. 87 våningar åkte vi upp, riktigt bra utsikt över stan. Kunde åka upp några våningar till om man ville men det gjorde aldrig vi. Vi stannade där uppe till solen gick ner och det började bli mörkt över Manhattan. Blev en del bilder innan vi sen åkte ner igen och gick tilbaka för att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *