Gå till innehåll

Dag 3 – tisdag

Idag blev det prova på att äta på hotellet. 7.45 gick vi ner och plockade på oss lite saker vi ville ha. Sen beställde vi pannkaka också som kom efter en stund. Kul att prova på men skulle inte vilja ha det varje morron.

När vi hade ätit klart lämnade vi hotellet och tog tunnelbanan till The American Museum of National History. Där gick vi runt några timmar och spanade. Riktigt stort och mycket att se.

Sen fick det bli en tur i Central park som ligger precis bredvid museet. När vi gått en stund såg vi en cykeltaxi och vi var lite trötta i benen så vi tog den ner till södra delen av parken. Han cyklade på riktigt bra mellan alla bilar och bussar.

Gick in i Disneyaffären sen som ligger på 5 avenyn. 3 våningar med saker, men vi köpte inget. Åkte tillbaka till hotellet och tog en siesta nån timme. Gick ut i värmen sen och gick in på Burger king och åt lite grann.

Sen blev det tunnelbana igen till City hall/Brooklynbridge. Gick till Ground zero och kollade lite och sen in till en stor elektronikaffär som hade massa billiga saker. Tittade in på Century 21 också som är en stor klädaffär men det blev inte köpa nått där.

Efter det gick vi ut på Brooklyn bridge och satte oss på en bänk på halva vägen. Satt där ett tag och när det började bli lite mörkare ute gick vi tillbaka. Började blåsa rätt mycket och sen såg vi blixtar en bit bort så vi tog oss till tunnelbanan och tillbaka till hotellet innan det började regna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *