Gå till innehåll

Dag 2 – måndag

Vaknade 8 och fixade lite bilder till sidan. Vid 9 gick vi ut och hittade ett cafe där vi åt macka och lite juice. Det var redan jättevarmt ute då. Sen letade vi på affären Old Navy och kollade lite på kläder. Det var inte lika stort som Macy, bara 3 våningar.

Efter det gick vi till Times square och letade upp en sån där turistbuss igen. Den här gången åkte vi Uptown loop som åker norrut till Harlem och tillbaka. Det var jättevarmt att sitta i solen dom 2 timmarna och guiden sa att det var värmerekord nu och skulle bli imorron också. Han sa att man skulle dricka jättemycket vatten nu när det är så varmt.

När vi kom ner till södra Central park gick vi av och in på Apple-affären där det var kallt och skönt. Sen gick vi in på leksaksaffären FAO Schwarz där det var ännu kallare. 3 våningar med massa leksaker överallt, kul att se.

Sen gick vi ut i bastun igen och tog tunnelbana till Old Navy igen och handlade lite. Billigt var det där. Gick tillbaka till hotellet sen och tog lite siesta.När vi vilat ett tag gick vi ut för att leta på ett pastaställe och hamnade på Macy istället. Men där fanns det en restaurang som hade pasta carbonara som vi tog. Fick jättemycket och orkade inte äta upp allting. Man blir inte så hungrig när det är så här varmt.

Tittade runt lite sen bland alla kläder och sen gick vi ut till parken Herald square bredvid för att vila benen lite. Efter en stund bestämde vi oss för att åka till disneyaffären men när vi kom dit hade dom stängt för 15 minuter sen, hm. Gick tillbaka till hotellet istället och slöade lite och sen var det sovdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *